Hirdetés
- uleFone Power
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Netfone
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
JAGER 10
üzenetére
Én úgy tudom ezeket a NEMA motorokat minden további nélkül lehet üzemeltetni nagyobb feszültségen. Én ebbe az irányba mennék, hogy beférjen a 2A-es korlátba. 24V-on legalább. Vennék hozzá egy dugasztápot, ahhoz egy DC-DC konvertert a mikrokontroller számára és az egészet beépíteném egy IP védettségű kültéri szerelvény dobozba.
Nem tudom milyen motor az amit linkeltél, gyártói adatlap kéne hozzá, h okosabbak legyünk.
Azt lehet tudni milyen mechanikát fogsz nyitni és zárni? Automata bukóablakokat én többnyire pneumatikus dugattyúkkal láttam működni. Ha ezen az elven maradunk, akkor a csavarorsó kézenfekvő megoldás lehet. Akár egy hosszú menetes szár is lehetne.
Azt azért nem igazán hajtogatja a szél és még kellően merev is az ütköztetéses nullpontfelvételhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold