- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
C++ kérdés.
Ez miben különbözik attól, mintha new nélkül hoznám létre egyszerű helyi változóként a példában lévő számlálót? Most tekintsünk el a kivétel kezeléstől, csak arra vagyok kíváncsi miért kéne ezt alkalmaznom (vagy milyen esetekben):int i;
int * p;
cin >> i;
p= new int[i];Mondjuk e helyett:
int i;
cin >> i;
int p[i] = {};A másodikat is futási időben hozom létre dinamikusan az adatbevitelt követően. Mi a különbség?
Ráadásul a helyi változókat úgy tudom magától feltakarítja a program, szóval még nem kell foglalkozni külön a felszabadításával sem.
(Gondolom globális tömbként nem lehet deklarálni változóval a paraméter helyén. Viszont lokális változóként úgy tudom semmi akadálya.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest