Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Bízok benne hogy tudtok segíteni nekem! Nem tudom mit kéne leírjak a kis rendszeremről, úgy gondolom a sound module-al van probléma, ezért nem a rendszerrel és a kóddal kezdek, de persze leírom ha szükséges. egy kis arduino nanoval hajtok egy WS2812-es szalagot. a mikrofonról Analóg jel érkezik A0-ba, és D6-ból fut szépen a szalagba.
a kódra meg se mozdul a fény, semmit. ha a mikrofon érzékenységét állítom a potméterrel, változik, úgy mint ahogy a hangerősségre ugrálnia kéne. fogalmam sincs mi lehet a baj
utánaolvastam elég sokat, sokan az érzékenységre gyanakodtak hasonló esetben, mások a feszültséget tartották soknak. nem tudom.ilyenem van amúgy és 5.4 V-ot kap kb (sajnos táp nem állíthatós)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
utánaolvastam elég sokat, sokan az érzékenységre gyanakodtak hasonló esetben, mások a feszültséget tartották soknak. nem tudom.
ekkold