Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
A loop() üres, abban nincs még semmi.
Eddig csak a setup() részbe írtam.Program tekintetében még az értelmezésnél tartok, mit hova kell írni.
Jut eszembe. Itt lehet olyat csinálni, hogy megírok egy kódot (pl wifi csatlakozás kódját) amit utána elmentek, és egy include vagy más parancscsal behúzom egy új alkalmazásomba. Gyakorlatilag code reuse lenne.
Anno c-be csináltunk ilyet, hogy ne kelljen mindig ugyanazokat a kész program részleteket bemásolni.Az én panelomnak fekete az alja "esp32 devkitv1" ennyi van ráírva. A chipet fedő fém lapocskán annyi van még, hogy esp-wroom-32. Se márkajelzés, se egyéb azonosító felirat nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold