Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panhard
tag
válasz
Janos250
üzenetére
Köszi a részletes magyarázatot.
Azt próbáltam még, hogy ha 1-nél magasabb prioritáson van a task, akkor el sem indul. Nem tudom miért. De mindegy, így most jól működik. Kicsit átvariáltam úgy, hogy az időkritikus feladatokat az alap loop-ba tettem, ami core1-en fut, minden mást az általam létrehozott loop1-be, ami core0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azt próbáltam még, hogy ha 1-nél magasabb prioritáson van a task, akkor el sem indul. Nem tudom miért. De mindegy, így most jól működik. Kicsit átvariáltam úgy, hogy az időkritikus feladatokat az alap loop-ba tettem, ami core1-en fut, minden mást az általam létrehozott loop1-be, ami core0.
ekkold