Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
A gazdi az, aki tudja a jelszót, ami valami 32 bites szám.
Hogy mi? Ezt most látom először.
Akkor ezért nem működik egy csomó RTOS parancs?
Itt is vmi jogosultsági rendszer van? Meg kell szerezni a root jogot, vagy mi a szösz?
Igen, a delay() alatt tud futni másik task, így nem hal éhen szegény kutyus, mert a scheduler eteti
Ezt a scheduler-t a mai napig nem értem. Elvileg úgy kéne működnie, hogy fix időszeletek szerint osztja el a cpu időt. Ha nem is adja át a token-t a task, az ideje lejártával kényszerítve kéne indulnia a következőnek.
Ehhez képest meg simán reset-el a wdt. Pff...
Persze a prioritás eredményezheti azt, hogy újra ugyanaz a task indul el. De a scheduler ettől még meg kellene, hogy szakítsa. ...És ilyen formán etetnie a wdt-t.igazából én sem teljesen értem, hogy miért nem futhatnak a többiek is, hiszen a loop prioritása is 1, meg Te is ugyanezt a prioritást adtad, de valahogy mégis megfogja a többit.
Amúgy azt lehet tudni, hogy 0-20 közt a magasabb vagy az alacsonyabb érték a nagyobb a prioritás?
Egyetlen egy youtube tutorial-ban találtam eddig utalást rá, de már régen volt.Az esp_task_wdt_feed() -et és az esp_task_wdt_delete() -et hiába teszed be, mert az csak arra a taskra hatásos, amibe betetted.
Jó tudni. Ezek szerint a wdt is egy task kell legyen. Hardveresen nem lehet figyelni a dinamikusan meghívott task-ok garmadáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óra topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold