Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Na, most üt meg a guta
Régebben többször használtam Sonoff basicet, semmi gond nem volt velük, símán mentek.
Már egy ideje nem foglalkoztam velük, most az ESP32-vel élvezkedek.
Jött egy kolléga, hogy tegyek fel neki a sonoffjára egy programot. Semmiség, mondom.
Felment, OK. De semmi életjel. Nem indul el, se wifi, se led, semmi. Serial monitorra azt írja, hogy busy. Fene a gusztusát. Próbáltam nem az USB-soros konverter tápjával, hanem erősebb táppal. Semmi. Másik sonoff. Semmi. Másik gép. Semmi. Az újhold a gond, vagy mi a fene lehet vele, gőzöm nincs. Pedig hány embernek dícsértem. Több embernek tanítottam meg a használatát. Most meg én képtelen vagyok használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- iPhone 16 Pro Max 256GB, fehér, újszerű, 99% akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest