-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
MineFox54 #7675 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ne csináld, csak a feltett kérdés alapjűán azt hittem konkrét dolog miatt ezt cisnálod, nem pont gyakorlófeladatnak való, de kinek mi. Én aztán nem akarom tőle elvenni a kedvedet, sőt.
Amit én építenék elé mindenképpen:
[link]A visszacsaolást módosítsd, mert ez hangszerhez készült illesztés, szelektív az átvitele, de szabályozható a jelszint 0dB és valami 15-20dB környékén. Tehát letekert visszacsatolással 1:1-az átvitele.
SZerk.: Az analog input és az OPA kiemenete között minimális legyen a vezetéktávolság, mert az arduino nagyon érzékeny az elektromos szmogra. Serial printbe írd ki az analog input értékét, és láthatod, hogy ha beledugsz egy darab drótot felmegy mintha kivezérelnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged