Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ezt olvastad?" Mostmár igen
Kösz.
Egyébként a helyzet az, hogy mivel itt vannak már az olcsó, gyors, viszonylag sok memóriával rendelkező kontrollerek, én egyszerűen nem akarok már AVR-el foglalkozni. Annak idején számos rutint sok munkával megcsináltam Z80-ra, és elöntött a hú milyen jó érzése. Viszont pár év múlva jöttek a jobb procik, és a sok munka egyszerűen hamuvá vált. Ennek tapasztalatai alapján nem nagyon akarom már nyakatekert megoldásokkal kissé feljebb tornászni a proci teljesítményét, inkább használok jobbat. Most pl. ESP32-t, mint rajtam kívül még sokan mások.A leírt időzítéses dolgok viszont tanulságosak, érdemes elolvasni!
Azt, hogy az 1 bitet meddig szabad magasan tartani, ki fogom próbálni, mert ez érdekes. Mivel nekem semmi konkrét célom nincs ezekkel a ledekkel, csak játszom velük, így azokat a dolgokat próbálom ki, ami számomra érdekes, szórakoztató.

Más:
Mondjátok, Ti honnan a csudából tudjátok egy kínai led szalagról, hogy az most éppen melyik típus? Ráírva semmi info nincs erről, a kis kínai meg felsorolja majdnem az összes típust, hogy keresésnél minél többen megtalálják.
Én egyszerűen játszottam az időzítésekkel, hogy mi válik be legjobban, de fogalmam sincs, hogy éppen melyik típus van a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kösz.
ekkold