Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ezt olvastad?" Mostmár igen
Kösz.
Egyébként a helyzet az, hogy mivel itt vannak már az olcsó, gyors, viszonylag sok memóriával rendelkező kontrollerek, én egyszerűen nem akarok már AVR-el foglalkozni. Annak idején számos rutint sok munkával megcsináltam Z80-ra, és elöntött a hú milyen jó érzése. Viszont pár év múlva jöttek a jobb procik, és a sok munka egyszerűen hamuvá vált. Ennek tapasztalatai alapján nem nagyon akarom már nyakatekert megoldásokkal kissé feljebb tornászni a proci teljesítményét, inkább használok jobbat. Most pl. ESP32-t, mint rajtam kívül még sokan mások.A leírt időzítéses dolgok viszont tanulságosak, érdemes elolvasni!
Azt, hogy az 1 bitet meddig szabad magasan tartani, ki fogom próbálni, mert ez érdekes. Mivel nekem semmi konkrét célom nincs ezekkel a ledekkel, csak játszom velük, így azokat a dolgokat próbálom ki, ami számomra érdekes, szórakoztató.

Más:
Mondjátok, Ti honnan a csudából tudjátok egy kínai led szalagról, hogy az most éppen melyik típus? Ráírva semmi info nincs erről, a kis kínai meg felsorolja majdnem az összes típust, hogy keresésnél minél többen megtalálják.
Én egyszerűen játszottam az időzítésekkel, hogy mi válik be legjobban, de fogalmam sincs, hogy éppen melyik típus van a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 OLED UX3405CA - Ultra 9 285H 32 GB RAM 2000 GB SSD - ~ÚJ
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10510U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- I7-3770
- TUF F16 FX608JH 16" FHD+ IPS i5-13450HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kösz.
ekkold