Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
valaki játszott már sonoff wireless smart switch-el?
Távolról szeretném saját programból kapcsolgatni.
Amiket eddig láttam csak MQTT-s meg hasonló dolgok, amik nem igazán mozgatnak meg. A másik oldal pedig az, hogy felapplikálnak rá egy ESP-t és úgy vezérlik. Mivel a HW-oldalon sem vagyok túl erős, valamilyen python libet kerestem, ami direkt tcp/ip-vel kommunikálna mindenféle berhelés nélkül.
A telefonos appnak is ugyanígy kell működnie.(smart home elképzelésem mysql-lel történne, ami mellett kis scriptek futnának, amik az adatgyűjtős, kapcsolgatós melókat végeznék) ehhez szeretnék egy sonoffos scriptet írni mondjuk pythonon (talán ez a legelterjedtebb berhelőnyelv
)A neten keresgélés edig nem vezetett eredményre.
nektek van erről valamilyen infótok?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
ekkold