Hirdetés
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Poco F7
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Nem új vasat kerestem, a meglévő eszközeim (Pro Mini, Mega2560, Esp8266, Esp32) kielégítik a játékszenvedélyemet
Egy olyan fejlesztőkörnyezetet kerestem, ami nem csak az elnevezésében IDE, hanem valóban komoly támogatást nyújt a fejlesztéshez.
Elsőre csak olyan álmaim voltak, hogy a beillesztett osztályok definícióit ne kelljen mindig keresgélnem, hanem egy(-két) klikkre mutassa meg a metódusait hívási módjukkal együtt. Tök uncsi volt, hogy a Total Commanderben rojtosra nyomkodtam az ALT-F7-et, meg az Arduino IDE mellett nyitva volt a Notepad++ is tucatnyi füllel, és akkor még mindig nem lehettem abban biztos, hogy valóban azt az xxx.h-t nézegetem-e, amit a fordító használni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest