Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
Uraim, van mód arra, hogy egy arduinot digitális hangerőszabályzásra használjunk?
Találtam itthon 2 régi hangfalat, van egy 2x12W-os erősítő modulom is, gondoltam összeházasítom a cuccokat egy aktív PC-s hangfallá, de ha megoldható, akkor nyomógombokkal szeretném a hangerőt szabályozni. Természetesen a DAC-tól jövő jelet szeretném szabályozni, ami ha emlékeim nem csalnak, akkor 75mV környéki feszültséget jelent, gondolom ezt még elbírja az arduino.
Keresgéltem a neten, de nem találtam nekem megfelelő dolgot, vagy csak rossz helyen keresgéltem.
A méret miatt elsősorban egy attiny85-ös lapkára gondoltam, van is itthon egy ilyen:
Tudom, hogy egy potméterrel jóval egyszerűbb lenne, de az élet szép, megbonyolítanám egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vírusirtó topic
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold