Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
2 újabb "érdekesség" STM32 ügyben...
Az STM32F103C és az Arduino IDE kapcsolatáról: nyákegyszerűsítés okán a default PB6-7-en lévő default I2C1 helyett a PB8-9-re kötöttem egy LM75-öst - gondoltam ott az I2C1_REMAP regiszter, majd átbököm inicializálás előtt. Ha megteszem, jéggé fagy a Wire.begin()-nél a proci...
Újabb drótgány a nyákon, köthettem keresztbe a funkciókat, még jó hogy nem drágán gyártatott nyák csak itthoni lézernyomtatós-vasalós fajta...A másik talán még durvább a kínai mini STM32 board kapcsán: feltűnt, hogy fél nap ketyegés után 5 perccel le van maradva az óra. Aztán amikor radiátorra tettem az LM75 tesztelésekor, az RTC alapján másodperces ütemet villogó led periódusa felment vagy 1.5-2mp-re...
Nem tudom, hogy csak ez a példány ennyire peches e, vagy az összes ilyen boardra szemét kvarcot (vagy annak látszó izét) tettek e a kínaiak, de ennek brutális a hőfüggősége... Lecseréltem egy fémkapszulás 32.768KHz-es kvarcra, és azóta pontosnak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Witcher topik
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Újabb drótgány a nyákon, köthettem keresztbe a funkciókat, még jó hogy nem drágán gyártatott nyák csak itthoni lézernyomtatós-vasalós fajta...
Nem tudom, hogy csak ez a példány ennyire peches e, vagy az összes ilyen boardra szemét kvarcot (vagy annak látszó izét) tettek e a kínaiak, de ennek brutális a hőfüggősége... Lecseréltem egy fémkapszulás 32.768KHz-es kvarcra, és azóta pontosnak tűnik...
ekkold