- Második bétánál jár a One UI 8
- iPhone topik
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem értek a Linux-hoz, meg nem is szeretnék OS-el szarakodni.
De ezzel az erővel egy kiszuperált telefont is beágyazhatnék a projektbe, ami BT-n kommunikál.
Amúgy elsőre a BT-s megközelítés foglalkoztat inkább, de még vizsgálom egy Android GUI összerakásának lehetőségét különösebb IT tudás nélkül.
Tasker Widget készítőjével akár működhetne is, ha találnék egy jó beépülőt hozzá soros BT kommunikációhoz.Erről jut eszembe. Rendeltem egy HC-05 modult is, hogy megcsinálom a vezetéknélküli program feltöltést az Uno-ra, viszont kicsit ködösek az infóim.
Ugye a reset a modul LED kivezetésével történik, ami ha jól értem akkor aktív, ha van kommunikáció.
Ez idáig rendben is van, de ez nem fog nekem reset-elni programfutás közben minden egyes soros kommunikáció alkalmával? Mert ha újraindítja nekem az Uno-t egy Serial.read-nél vagy print-nél, akkor megette a fene az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged