- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Amit linkeltél nekem a #22922 hozzászólásban, abban benne van, hogy egyszerűbb a földhibák megtalálása, ha a magas oldal van kapcsolva.
LED-eknél miért jó a GND kapcsolása?
A pozitív ágon ugyanúgy ott vannak az ellenállások minden egyes LED-nél.
Ez is amiatt, mint a gomboknál a különböző áramkörök és azok feszültségszintje miatt?Mi a különbség, hogy #define vagy cont módon határozok meg egy lábat?
Próbáltam utánaolvasni, de nem volt egyértelmű. A LED-es példaprogramban a cont van használva, a chatgpt a #define-vel adta meg.
Más is kérdezte már külföldi fórumokon, de a válasz nem igazán volt világos azon kívül, hogy elvileg mindegy.
Én most a bemeneteket és a kimeneteket is #define-vel adtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest