- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szavakat értem, de nem vagyok otthon a hardware-ben
A relé kap tápot-földet-jelet az arduino-tól, nincs egyéb alkatrész, kellene más is?(optocsatolós, ha van ennek jelentősége)? Ha igen tudnál típust mondani? A kondenzátor-schottky-ra is, mert nekem ez full kínai
Postas99
A kód kb annyi, hogy 2 DHT (külön kábel, 2 helyen mér és 2 ventillárot vezérel), LCD, 2 relé. Full új vagyok a sketch-ben, de most utánanéztem és nem talátam pár perces keresés alapján: vmi exception-kezelés létezik? Mert akkor azzal a jelkimaradás programból meg lenne oldva. (kábelt próbaképp lecserélem árnyokoltra)A kód nincs 100 sor összesen: [link]
ViZion
relé modul, opto-s. Rákeresek az i2C bedugulásra, köszönöm (nem én írtam, de nem lesz gond átírni, szakmába vág, innen jött az egész ötlet, hogy a software az megy a hardware meg eddig a netről összeötletelhetőnek tűnt)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest