Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Na, mukodik az ArduCam Mini OV2640 kepkeszites, erdemes az Arducam Mini LowPowerMode peldat megnezni. Egesz jo kepet keszit! Orulok ennek a kameranak.
Telegram-ra feltolteshez pedig egy olyan peldat erdemes nezni ahol 1KB-onkent tolti fel a telegramra. A beepitett pelda nekem crash-t okoz.
A ket peldat ossze kellett mixelnem, mert az utobbi telegrammos nem hasznalja az SPI-t.
Problemak voltak:
- Arduino Nano ESP32 bootloader nelkul jott (1.5 het, kabel problemat gyanitottam)
- telegrammos peldaban nem zartam le az atvitelt, igy nem is erkezett meg egy beepitett pelda kep
- soros porton atvitelkor az egy szamjegyu ertekek hexaban ervenytelenek voltak pl 0x00 helyett csak 0x0 lett atkuldve, igy a konvertalo progi ami lementette binarisban ervenytelen kepet mentett le.
- teszt kep meretet hasznaltam fel a rendes kamera kep merete helyett.Na, kb 3 het utan el kezdett mukodni

Fejlesztem tovabb FreeRTOS alapokon az okos otthoni rendszeremet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold