Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nem adtam teljes leírást hozzá ez igaz. Mondhattam volna hogy ez egy páncélozott MTL kábel villanypóznákon keresztül halad, és a mérési pontok lehetnek akár a villanypóznákon is, vagy leásva a földbe 3 méter mélyen, és vannak szerelőaknák ahol lehet mérni.
A feladat arról szólt hogy milyen gyors ötlet alapján tudnád minél kevesebb méréssel behatárolni a hibát, hogy hol van. A mérésnél csak egy izzőt használhasz. Kevés volt és pontatlan az instrukció részemről.
Hiányzott a párbeszéd ami egy felvételi jelentkező és egy felvételiztető között megvan.
Valahogy így képzeld el a virtuális kábelt, mondhattam volna 1 métert vagy 100 métert is.[---------------------------------x-------------------------------------][---------x-------------------------------------------------------------][------------------------------------------------x----------------------]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold