- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gordonfreemN #21897 üzenetére
Nem emlékszem, hogy írtad-e, mit építesz, kontrollert a feladathoz érdemes választani, meg egyéb paraméterek is számítanak, például 5 vagy 3 voltos tápot és logikát használsz-e? Ha maradsz az 5V logikánál, akkor 2560 mellett szóba jöhet a pro micro például, de ha kihasználod a 2560 rengeteg portját, akkor megéri az árát, mert robusztus, megbízható uC, régóta bizonyított. Ha 3V logikára át tudsz állni, akkor szélesebbek a lehetőségek, ESP32 és STM32 blackpill rengeteg porttal, vagy az említett rpi pico.
Port extenderrel egyszer próbálkoztam, nálam problémás volt a kommunikáció, időről időre lefagyott az i2c, de az bármitől is lehetett, rossz táp vagy rossz programozó
Valószínűleg én voltam béna, de szerintem tehetsz vele egy próbát, csak teszteld le, mielőtt nagyobb mennyiségű nyákot rendelnél hozzá látatlanban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged