- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
tibi-d
üzenetére
Korábban mást írtál: "Amikor minden használatban lévő rekesz a szobában van, akkor lehet kiadni a mérésre a parancsot."
Akku helyett lehet próbálkozni szuperkapacitással, ha az elképzelésednél maradsz. De szerintem nem fog átmenni elég teljesítmény az indukciós tekercseken, főleg, hogy meg sem áll a rekesz. Legalább is én jóféle indukciós töltés megoldással még nem találkoztam, de már rég kerestem rá.
Ha valaki esetleg ismer ilyet, akkor ne tartsa vissza, mert az viszont engem érdekelne.FM adó helyett még mindig a BT kapcsolatot részesíteném előnyben. Így, hogy csak egy készülék fog üzemelni, nem lehet gond az átvitellel a sok rekesz miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- No Man's Sky - Már elérhető a Breach frissítés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold