-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Feldobnám öcsém gépét egy kicsit, kapna max 3 méternyi WS2812b 60led/m szalagot, és kéne hozzá valami vezérlőt minél olcsóbban megoldani. Van ez a NZXT Hue nevű csoda, hasonlót szeretnék, csak jobb minőségben. Vezérlőnek egy Arduinora gondoltam, csak mivel még sose dolgoztam ilyennel, és látom, hogy van belőle elég sok verzió, ezért kezdetnek ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy melyik board lenne nekem jó erre a feladatra, esetleg mi kellhet még hozzá pluszba, hogy működőképes legyen az elképzelés. Nem akarok olyan tekergetős fizikai modult, elég lenne, ha PC-ről lehet állítani a fényerőt, a színt, esetleg színváltós futófényt csinálni.BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elfelejtettem a film címét
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest