Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
Janos250
üzenetére
Szia!
Az oldal amit küldtél tényleg elég kezdőbarát volt, kb másfél óra alatt össze is dobtam amit akartam, három dolog van még mielőtt megrendelem:
Az egyik hogy van-e bármi amit esetleg elronthattam a design közben? Igazából fogtam a 30 pines csatlakozót és az első 3 pint leszámítva (ezeket nem használja a kábel) rákötöttem az I/O pinekre. Kapott pár felitatot, csavar lyukakat, meg kivezettem a maradék 5 pin-t egy-egy lyukra hogyha mégis el szeretném érni.
[link] Ezen a linken meg tudja nézni aki esetleg jobban ért hozzá, ha mindent jól csináltam.
A másik hogy ez a csatlakozó még nem végleges, de ahogy néztem (főleg a user-made tartalmakat) elég könnyen meglehet majd a csatlakozóhoz illő is. Nekem nehéz pontosan belőni hogy milyen lehet ami épp kéne, mivel eredetileg ez egy internal connector egy 20 éves laptopból. 30mm a kábel széltől szélig, egy csatlakozó pedig kb 0.8 mm szóval ez tűnt kb jónak, de majd meglátjuk. Ez alapján választottam a pcb-hez egy csatlakozó-alapot: [link] nagyjából stimmelt.
A harmadik hogy nem hiszem hogy feltétlen külföldről rendelném mivel egy becslésre kb 2$ volt a pcb, de idehozni 20 lett volna, lehet előbb itthon körbenézek még, ahogy néztem van több opció is.
Bármilyen kritikát amúgy szívesen fogadok mert az első ilyen projektem.
Offra tettem, mivel nem annyira arduino mint a pcb-készítés, de ha maradhat itt a téma akkor mondjatok, vagy esetleg átvihetem a hobby elektronika topikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold