Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
Janos250
üzenetére
Szia!
Az oldal amit küldtél tényleg elég kezdőbarát volt, kb másfél óra alatt össze is dobtam amit akartam, három dolog van még mielőtt megrendelem:
Az egyik hogy van-e bármi amit esetleg elronthattam a design közben? Igazából fogtam a 30 pines csatlakozót és az első 3 pint leszámítva (ezeket nem használja a kábel) rákötöttem az I/O pinekre. Kapott pár felitatot, csavar lyukakat, meg kivezettem a maradék 5 pin-t egy-egy lyukra hogyha mégis el szeretném érni.
[link] Ezen a linken meg tudja nézni aki esetleg jobban ért hozzá, ha mindent jól csináltam.
A másik hogy ez a csatlakozó még nem végleges, de ahogy néztem (főleg a user-made tartalmakat) elég könnyen meglehet majd a csatlakozóhoz illő is. Nekem nehéz pontosan belőni hogy milyen lehet ami épp kéne, mivel eredetileg ez egy internal connector egy 20 éves laptopból. 30mm a kábel széltől szélig, egy csatlakozó pedig kb 0.8 mm szóval ez tűnt kb jónak, de majd meglátjuk. Ez alapján választottam a pcb-hez egy csatlakozó-alapot: [link] nagyjából stimmelt.
A harmadik hogy nem hiszem hogy feltétlen külföldről rendelném mivel egy becslésre kb 2$ volt a pcb, de idehozni 20 lett volna, lehet előbb itthon körbenézek még, ahogy néztem van több opció is.
Bármilyen kritikát amúgy szívesen fogadok mert az első ilyen projektem.
Offra tettem, mivel nem annyira arduino mint a pcb-készítés, de ha maradhat itt a téma akkor mondjatok, vagy esetleg átvihetem a hobby elektronika topikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos autók - motorok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 3D Bérnyomtatás, Tervezés
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HYPERX ALLOY FPS mechanikus billentyűzet - Cherry MX RED
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold