Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
dave0825
üzenetére
Legegyszerűbb ha megoldás, ha hangolt RC szűrüket raksz össze kondik-ból meg ellenállásokból Ezek gyakorlatilag gombokért megvannak. Ha kicsit tornázol még rajta, nem sokkal bonyolultabb ME-s kapcsolásokat is összerakhatsz.
Mi ez a led mánia amúgy?
Mondjuk én is most akarok venni kb 5 méter led szalagot , de nem ilyen célra, hanem, hogy a TV mögé ragasszam Most vettünk egy led TV-t és érezni, hogyha az ember teljesen sötét szobában nézi, akkor bizony megterheli a szemet. Már csak az lenne a kérdés, hogy milyen színűt vegyek? Valakinek ilyenben van valami tapasztalata? Én simán warm white-ra gondoltam.(#2114) peter1998
Ez jóféle, nekem is van itthon pár belőle. Egyszerű , csak I2C-re felfűzöd és felprogramozod azt megy is. Van amelyik már több mint egy éve megy , és még most is pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk én is most akarok venni kb 5 méter led szalagot , de nem ilyen célra, hanem, hogy a TV mögé ragasszam Most vettünk egy led TV-t és érezni, hogyha az ember teljesen sötét szobában nézi, akkor bizony megterheli a szemet. Már csak az lenne a kérdés, hogy milyen színűt vegyek? Valakinek ilyenben van valami tapasztalata? Én simán warm white-ra gondoltam.
ekkold