-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KoVee84 #19967 üzenetére
Mondd már el, hogy a szelektívvel mi újság van? Mert szerintem nem azt csinálja a program, amit az eredeti.
4 hétig kiír egy-egy nevet, aztán 6 napig azt, hogy szelektív.
Ha bármi miatt újraindul, a te neved lesz kint, ahogy már írták, de ezen nem is tudsz változtatni. Akár elemcsere vagy egy jóindulatú szomszéd miatt állandóan ti lesztek a Soros
Miért újraindulással nullázod a számlálót, miért nem használod ki, hogy az rtc memória nem veszik el?
Én a mostani helyett naponta ébreszteném fel, kiírnám rá a dátumot, hogy látható legyen, ha valamiért lefagyott volna vagy bármi (nem változik a dátum).
Egyszer, újraindításkor wifiről frissíteném az időt. Utána csak akkor, ha nagyon elmászik (állítólag nem túl pontos, nekem nincs tapasztalatom vele, de ha következetesen pontatlan, azt lehet korrigálni programból is).
Nem az eltelt napokat venném alapul, hanem mikor lejár egy mandátum, kiszámítanám a következő változás napját és azt írnám a RTC memóriába. Ezzel azt lehet elérni, hogy soha többet nem kell piszkálni, ha újraindul, ha bármi történik (két napra kiveszed az akkut tölteni) mindig jó adatot fog mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest