- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Mint írtam, már #19815 óta nem a programról van szó, hanem csak általános programozási kérdéseket tettem fel.
Valószínű nem jól fogalmazok, ezért elnézést kérek.Itt az a program az érzékelőhöz aminél a négyzet nem működött. /de nem erről kérdeztem/
#include <Adafruit_SSD1306.h>#include <splash.h>uint32_t lastms= 0;bool blink = true;Adafruit_SSD1306 display = Adafruit_SSD1306(128, 64, &Wire);void setup() {Serial.begin(9600);// SSD1306_SWITCHCAPVCC = generate display voltage from 3.3V internallydisplay.begin(SSD1306_SWITCHCAPVCC, 0x3C); // Address 0x3C for 128x32display.display();delay(2000);}void loop() {int sensorValue = analogRead(A0);int isgas = digitalRead(2);String gas;delay(1000);display.clearDisplay(); //this line to clear previous logodisplay.setTextSize(2); /*text size 3*/display.setCursor(3,0); // ez tartja egy helyben a szövegetdisplay.setTextColor(WHITE); //without this no displaydisplay.print("Gasmeter");display.setTextSize(1); /*text size 2*/display.setCursor(0,50); // ez tartja egy helyben a szövegetdisplay.setTextColor(WHITE); //without this no displaydisplay.print("CO2 = ");display.print(sensorValue);display.print(" PPM ");if (sensorValue < 90) {gas = "No Gas";}else{gas = " Gas";if (millis() - lastms > 4000) {lastms = millis();if (blink)display.drawRoundRect(80, 47, 40, 15, 2, WHITE);elsedisplay.drawRoundRect(80, 47, 40, 15, 2, BLACK);blink = !blink;}}display.print(gas);display.display(); //to shows or update your TEXT}pont ezért nem szúrtam be, mert lehetetlen ide berakni
Mint láthatod, nincs benne semmi az "if" -en kívül
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold