Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ahogy Grandpa írta, nem kell túlgondolni, ezekre már gondoltak.
Enyémről írtam egy cikket, csak valamiért elnyelték a logout hullámai, nem tudom, h már publikus-e [link].
Mondjuk itt a termosztát maradt, a keringető lett ESP vezérlésű. Később ezt a Home Assistant fogja majd ellátni vezérléssel, egyelőre csak adatokat közöl vele.
Termosztát állítgatás megint egyéni, nálunk folyamatos a kapcsolgatás, asszony random képes 25 foknál is kijelenteni, h fázik... megfogja a radiátort, az hideg -> hideg van bent. Már gondoltam, h csalok a hőmérőkkel, ráállítok +2-3 C°-t mindre
Ez mondjuk csak a nappalira igaz, emeleten termofejek beállítva, annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez mondjuk csak a nappalira igaz, emeleten termofejek beállítva, annyi.
ekkold