Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ViZion
üzenetére
Aha, így értem.
Azt tudni kell, hogy elég sok kavar van az ESP-01 körül.
Van ugye a sima ESP-01 és az ESP-01S.
Vettem én is ESP-01S-t úgy, hogy valójában egy ESP-01 csak nagyobb flash-el.
Feliratokat sem érdemes nézni rajta, az alkatrész elrendezés viszont árulkodó.Az "S" verzióhoz (mármint az igazihoz) nem kell forrasztani a CH_EN lábhoz semmit és a Wifi-je is erősebb. A sima ESP-01-hez (legyen a régi vagy új verzió) viszont kell.
A programozó adapter meglátásod sajnos valós probléma, nem is értem miért spóroltak egy kapcsolóval/nyomógombbal.
Én pont emiatt nem is vettem, hiába nem pénz, kényelmetlen használni.
Inkább magam csináltam egy próbanyákra reset/program gombokat, 2x4pin foglalatot és sima usb-serial adapterel használom/programozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold