Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Tankblock #16583 üzenetére
30 éve volt, nehezen tudnám megmondani. Van még másik két OFF példám, a biblia és Marx A tőke című könyve. Kb. mindkettőből 10 oldalt tudtam elolvasni, számomra emészthetetlenek. A C könyvnél valószínűleg nem értettem meg valamit amire később épített, és így nem tudtam benne tovább haladni, a Turbopascal 4.0 könyvben nem volt ilyen, értettem mindent. Akkor még nem volt internet, kevés olyan ember is volt, aki ilyesmit tanult, nehéz volt segítséget kapni. Pechhem volt, hogy az író magyarázatát nem értettem meg.
A legjobb ilyen szempontból az assembly, mert ott a lagalapabb byte mozgatások és műveletek vannak, nagyon könnyű megérteni, ott inkább a programozáskor van több munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest