- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomika86 #16406 üzenetére
Gpio 0 ugyanígy, felhúzva és gndre kapcsoló?
Bocs, de erre nem tudok válaszolni, csak ha kiguglizom, de addigra biztosan te is megtalálod rá a választ.
A kódot nem valószínű, hogy meg lehetne ilyen módon szerezni, inkább arra gondolok, hogy valaki megpróbálhat kártékony kódot feltölteni, vagy akár csak egy üres sketch-et, amivel működésképtelenné tenné az eszközt. Viszont biztos vagyok benne, hogy ez nem nekem jutott eszembe először, és meg lehet csinálni biztonságosan, de én még nem foglalkoztam ilyennel, csak tudok róla, hogy létezik és kb mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest