- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomika86 #16406 üzenetére
Gpio 0 ugyanígy, felhúzva és gndre kapcsoló?
Bocs, de erre nem tudok válaszolni, csak ha kiguglizom, de addigra biztosan te is megtalálod rá a választ.
A kódot nem valószínű, hogy meg lehetne ilyen módon szerezni, inkább arra gondolok, hogy valaki megpróbálhat kártékony kódot feltölteni, vagy akár csak egy üres sketch-et, amivel működésképtelenné tenné az eszközt. Viszont biztos vagyok benne, hogy ez nem nekem jutott eszembe először, és meg lehet csinálni biztonságosan, de én még nem foglalkoztam ilyennel, csak tudok róla, hogy létezik és kb mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged