- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Így jár az ember, ha elhiszi, ami le van írva.
ESP32 LCD 7 segment 8 digit MAX7219 SPI
"Azt írja az újság", hogy ennek a kijelzőnek 5V táp kell, és 5V logika.
"Jenő", ugye nem szabad elhinni amit manapság ír az újság!Ezért aztán nekiálltam szintillesztővel babrálni. A végén, gondoltam, kipróbálom mit csinál szintillesztő nélkül. Ugyanazt, mint szintillesztővel. Sőt! Táp is elég neki az ESP32 3.3V tápja.
Hogy ezt miért nem írják le? Meg azt se, hogy a 2 bájtos utasítást egyben kell kiírni, mert nem mehet föl a CS a két byte között.
(Illetve, ha már tudja az ember, akkor már talál rá olyan utalást, amiből ez is kihámozható)Egyébként tetszik ez a vacak, ESP32 SPI-vel egész kényelmes. Csináltam rá egy teszt programot, már órák óta fut vele hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest