-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Esetleg valaki tud segíteni. Olyannal akadtam el, hogy egy óraalkalmazásban Time.h és belső óra használatával pár perc alatt eljut addig a program, hogy átugrik egy percet, majd resetel az egész kontroller, és elölről kezdi az idő számolását..
A Time.h eltérő verziója miatt csinálhat ilyet?
(A belső órát az egyszerűség miatt használom. Apósomnak írtam anno egy progit, amihez az egyszerűbb áramkör miatt nem akart RTC chipet használni, neki elég az Arduino belső órája is. Az a program egy szép nagy hétszegemnses kijelzővel jól működik, ezt írtam át most shiftregiszterhez, ez Nixie-csövet fog hajtani. Most ott tartok, hogy a kijelzés jó már, de pár percenként resetel a cucc, márpedig a programnak az a része, ami nem a kijelzésért felel, azonos... Mondjuk azóta már nem ugyanaz az OS, az Azduino keretrendszer verziósja sem, lehet, hogy a Time.h veszik össze valamivel?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- League of Legends
- Milyen NAS-t vegyek?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- További aktív témák...
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest