- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Esetleg valaki tud segíteni. Olyannal akadtam el, hogy egy óraalkalmazásban Time.h és belső óra használatával pár perc alatt eljut addig a program, hogy átugrik egy percet, majd resetel az egész kontroller, és elölről kezdi az idő számolását..
A Time.h eltérő verziója miatt csinálhat ilyet?
(A belső órát az egyszerűség miatt használom. Apósomnak írtam anno egy progit, amihez az egyszerűbb áramkör miatt nem akart RTC chipet használni, neki elég az Arduino belső órája is. Az a program egy szép nagy hétszegemnses kijelzővel jól működik, ezt írtam át most shiftregiszterhez, ez Nixie-csövet fog hajtani. Most ott tartok, hogy a kijelzés jó már, de pár percenként resetel a cucc, márpedig a programnak az a része, ami nem a kijelzésért felel, azonos... Mondjuk azóta már nem ugyanaz az OS, az Azduino keretrendszer verziósja sem, lehet, hogy a Time.h veszik össze valamivel?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged