Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
s3toraph
üzenetére
Úgy szeretném megoldani a dolgot, hogy önálló rendszer legyen. Ne a PC tároljon, számoljon, mert ahhoz üzemelnie kell. Önállóan működjön az eszköz.
Az a kérdés, mi az önálló működés. Ha a szenzorok kiolvasása, a feltételek szerinti beavatkozás, akkor önálló net nélkül is. Ha a megjelenítés is, akkor már jönnek a határok. Ha adatbázis is, akkor el se tudom képzelni. Sd-kártyára nyilván jó sok mérés elfér, de amíg abból egy szűrt megjelenítés lesz, ha egyáltalán ki tudja számolni, az egy fél óra. Pedig ebben még számolás sincs, csak végig kell olvasni az adatokat, és a feltételeknek megfelelőeket megjeleníteni.
A max amit el tudok képzelni működőnek az a routeren át egy serverre fölmásolni, nem tudom hogy kell ezt megírni, én még csak az egyszerű html oldal példákat láttam.
Ha egy hőfokot átszámolunk egy byte-ba, és 10 hőmérő van, 10 percenként mérünk, az napi 1440 byte. Egy év után ez 525600 byte, és ebből vagyunk kíváncsiak, hogy mikor volt valahol 17 foknál kevesebb, és Fahrenheitben kellene kijelezni. Ez sqlben kb 1 sor meg egy while a php scriptben, ami kinyomja táblázatos formában a weboldalra az eredményt, és mire fölengedjük az entert már ott van. Még a raspiről se tudok elképzelni elfogadható válaszidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Autóhifi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold