Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Én is gondoltam erre, de tartottam tőle, hogy a 2. megszakítás kritikusan gyorsan következne és beleszólna a tömb másolásba. No meg akkor a feldolgozást is alaposan át kellett volna gondolni. Végül máshogy oldottam meg. A másik eszköz amúgy egy Nextion kijelző és minden eventnél saját magam határoztam meg, hogy mit küldjön az stm -nek. Minden üzenet fix 16 byteos lett, bár megesik, hogy ebből csak 2 byte hasznos, a többi '0x00'...
de legalább egységes és könnyebben tudom kezelni stm oldalon. DMA -t is kukáztam és interruptos megoldást alkalmaztam. Jó fél nap volt, mire rájöttem, hogy mi a különbség az interrupt és a dma kezelés között. Ráadásul dma -nál is annyi mindent be tudsz konfigurálni, mint égen a csillag... Eddig nem tűnt fel, de Arduban hatalmas segítség, hogy a szoftver elég sok mindent lekezel a háttérben. Igaz így a kezed is jobban meg van kötve, de valamit valamiért.#14080 Janos250: Köszi! Privátban éri őket zaklatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crypto Trade
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de legalább egységes és könnyebben tudom kezelni stm oldalon. DMA -t is kukáztam és interruptos megoldást alkalmaztam. Jó fél nap volt, mire rájöttem, hogy mi a különbség az interrupt és a dma kezelés között. Ráadásul dma -nál is annyi mindent be tudsz konfigurálni, mint égen a csillag... Eddig nem tűnt fel, de Arduban hatalmas segítség, hogy a szoftver elég sok mindent lekezel a háttérben. Igaz így a kezed is jobban meg van kötve, de valamit valamiért.
ekkold