Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondom: már vagy 4 különböző kínai szervót teszteltem, asszem volt közte ilyen barna-sárga-fekete is, de egyik se ment tönkre rossz bekötés miatt.
Egyedül akkor gyanakodnék, ha fehér-zöld-fekete vagy hasoló lenne, mert fehér szokott lenni jel és táp is.USB-ben is láttam már meredek színeket
Az semmi, asszem itt a topikban is volt már valaki, aki li-po akksit kapott, amin vagy a piros-fekete vezeték volt fordítva, vagy a csatlakozó, már nem emlékszem, de egy esp32 lolin lap bánta a dolgot, és még jó, hogy nem lett robbanás belőle. Szóval nyugi, nincsenek illúzióim.
Én ilyen dolgokat multiméter nélkül sosem kötök sehová.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- BestBuy topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Könyvajánló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egyedül akkor gyanakodnék, ha fehér-zöld-fekete vagy hasoló lenne, mert fehér szokott lenni jel és táp is.
Én ilyen dolgokat multiméter nélkül sosem kötök sehová.
ekkold