Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom a fordítóval. Elvileg támogat más fordítókat, egyszer én is utána olvastam de valamiért abbahagytam. Igazából néha tényleg jól jönne egy kicsit jobban strukturált ablak meg stb, de mondom megszokja az ember.
A nyelv elviileg C vagy ahhoz valami nagyon hasonló. Ha az megy akkor itt semmi gond sem lesz.
Ilyen shield-ek (vagy micsodák) nincsenek ebay-en amit egyben rá lehet tenni a fejlesztőpanelra, és tartalmaz minden földi jót (buzzer, ledek, gombok, infra stb)?
Jesz. Van itt minden mi szem szájnak ingere. Gondolom azért keresed az ilyen boardokat mert PIC-es cuccoknál gyakran találkozik vele az ember. Itt is biztos van ilyen , személy szerint nekem nincs.
Felmész ebayre és rákeresel az arduino vagy arduino shiled kifejezésekre. Persze emellet még kismillió féle cucc van hozzá.
Gyakran szoktam azt is csinálni, hogy átbújom azon eladók kínálatát akitől gyakran szoktam vásárolni. Pl ez az eladó teljesen korrekt, megbízható, sokat vettem már tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -50% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold