- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom STM32 F103C8as controllerrel.
Most használtam volna először a CubeIDE-t. Nyitottam egy projektet, kiválasztottam az MCU típusomat stb.
Órajelekhez nem nyúltam, gyári beállításokon hagytam.
PC13-ra bekapcsoltam a GPIO out-ot és compile-oltam, rátöltöttem.A PC1 folyamatosan aktív is, ezzel nincs gond, viszont azóta nem tudom se törölni, se újraprogramozni, sem hozzácsatlakozni.
StlinkV2-m van, SWD-n próbálom programozni. Vélhetően nem fogom megúszni a JTAG programozó beszerzését, de hátha van valakinek valami ötlete.
Ezt a hibát kapom:
$ st-flash erasest-flash 1.6.1libusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv read reply failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_GET_VERSIONlibusb: error [submit_bulk_transfer] bulk transfer failed (dir = In): pipe is stalled (code = 0xe000404f)[!] send_recv read reply failed: LIBUSB_ERROR_PIPE[!] send_recv STLINK_GET_VERSIONlibusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv send request failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_GET_CURRENT_MODElibusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv send request failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_GET_CURRENT_MODElibusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv send request failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_DEBUG_ENTERlibusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv send request failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_JTAG_DRIVE_NRSTlibusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv send request failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_DEBUG_RESETSYSlibusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv send request failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_DEBUG_READCOREID2020-10-06T13:07:08 ERROR common.c: Failed to read core_idlibusb: warning [darwin_transfer_status] transfer error: timed out[!] send_recv send request failed: LIBUSB_ERROR_TIMEOUT[!] send_recv STLINK_JTAG_READDEBUG_32BIT2020-10-06T13:07:11 WARN common.c: Invalid flash type, please check device declarationFailed to connect to target
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest