Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabikaa39
újonc
válasz
Janos250
üzenetére
Sajnos nem sikerült beilleszteni a glcdfont.c-ben az ékezetes betűket. A nagy Á betűt 2 karakterben írja ki (először egy vízszintes csík fut - ez 5 led, utána meg egy u betűnek tűnő karakter, az É betűnél egy függőleges vonal és utána egy "sakktábla" karakter. A program, amit használok a matrixtest.ino, az AdafruitNeoMatrix libből. Tudom bután hangzik, de egyszerűen nem tudom értelmezni a hexa adatokat, ami a glcdfont-ban van. Próbáltam olyan programot találni, ami a hexa adatok helyét adja meg a pontmátrixban (mármint kimásolok egy hexa kódsort és a progi megmutatja hogy melyik pontnak felel meg. Azon is gondolkoztam nem-e ezzel van a probléma,: static const unsigned char font [] PROGMEM = {
Elnézést kérek, ha kicsit zagyvára sikerült... Próbálnám megoldani viszonylag kevés segítséggel, ezáltal is kényszerítve magam a tanulásra és a folyamatok megértésére... Előre is köszönöm mégegyszer a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold