Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Folytatom az előző ( #12704) levelemet, miután itt ragadtam távol kis hazámtól és van időm böngészgetni. Most mindenek előtt ajánlom figyelmetekbe a - yandex.ru - oldalt, mert én a magam színvonalához számtalan sok hasznos megvalósítható cikket találtam. Igaz minden orosz nyelvű, de mivel a Raspberry Chromium böngészőjét használom, annak a fordítója kiválóan működik, nagyon érthetően fordít. Az alábbi oldalon kezdetnek 32 érzékelő cikke is van (meg még sok egyéb), mindegyikhez tartozik C nyelvben és Pythonban írt program. Ez az oldal angol nyelvű.
https://www.sunfounder.com/learn/sensor-kit-v2-0-for-b/lesson-1-dual-color-led-sensor-kit-v2-0-for-b.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- iPhone topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest