Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Nyákot ritkán forrasztottam/forrasztok, általában led-eket, ellenállásokat, vezetékeket szoktam, azokhoz mindig jó volt, sosem volt semmi baj, nagyon jól letisztítja, amit kell. A rajt maradással szokott gond lenni, hogy nagyon lassan szárad, van, hogy napokig rajt marad, ha nem törlöm le, ezért gondoltam, hogy valahol maradhatott és összezár valamit. De akkor szerzek rendes no-clean folyasztószert. Tudnál esetleg linkelni oldalt, vagy boltot mondani, ahol kapok nemdrágán ilyet? Neten rendelni nem olcsó. Esetleg kis-elektronikai boltban, vagy hol lehet ilyet venni?
Amúgy így néz ki most a Nano-n az összeállítás:
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold