- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Johnny_vT #11996 üzenetére
Na erre nem gondoltam, hogy bezavarhat a többi rádiónak. Lehet kicsit overkell, de a routeres megoldás szóba jöhet csak kikell iktatni belőle a wifi szórást ha biztosra akarsz menni. Ha jól emlékszem 12v-ról mennek kb 1-2A-el. Talán pár 18650 aksival megoldható a tápolás is, aztán ot már UTP-vel tudod továbbítani.
Vagy van még ötletem, hogy ahol a bluetooth eszköz van elhelyezve, mellé teszel egy telefont és a lekért adatokat kiküldöd a netre, aztán az a létrehozott IP-vel elérhető lenne egy weboldalon keresztül. Vagy egy kisebb laptop is megfelelő lehet erre a célra és talán könnyebb kivitelezni vele.
Vagy van egy másik ötletem ha jól emlékszem létezik 433mhz RF modul is, de azzal még soha nem kísérleteztem így nem tudom mire lehet képes.
Vagy utolsó ötletem, stopperezel manuálban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest