- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
zsolti_20 #10872 üzenetére
Ha tényleg eredetiek, akkor jó, bár ott konkrétan a szállítás elég drága.
Érdekes ez az ebay. A legtipikusabb átverés az ultrafire akkuk, ilyet nehogy vegyen valaki! Iszonyatos kapacitásokat írnak, ami a jelenlegi technológiák mellett kizárt. Jelenleg a maximum, amit egy 18650-es akku tudhat, az a nagyjából 3500 mAh. Ahol ennél több van írva, az biztosan átverés. Ennek ellenére bejön a dolog az eladóknak, megéri az átverés. Nézzük pl az alábbi linken lévőt:
https://www.ebay.co.uk/itm/182883282203
Az eladónak több mint 25ezer értékelése van, 99% pozitív! Tehát ez sem biztosíték!
9800mAh-t ír, ami természetesen átverés, a hasonlók 500-1000 mAh-t szoktak tudni. Onnan tudom, hogy korábban én is bedőltem ezeknek, és vettem. Aztán amikor megvettem azt a töltőt, ami kapacitást is mér, csak akkor jöttem rá, micsoda balek voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest