- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos #10587 üzenetére
Nem feltétlenül szívás a GCR (amúgyis szeretek programozni), de az adatlap szerint, amit linkeltél, van jobb megoldás is. A fig.7.-en látható megoldás kiküszöböli, hogy hosszú, megszakítás nélküli 0 bitsorozatok (burst) alakuljanak ki (bár ehhez ezen a sebességen az én vevőm lehet, hogy lassú).
Azt viszont nem értem, hogy miért baj, ha hosszú ideig tart egy impulzus? A NEC kód az adatlap szerint direkt egy 9ms-os burst-tel indít, hogy -ha jól értettem - a vevőnek legyen ideje beállítani a gain-t. Vagy inkább a hosszú szünetekkel van baj? Vagy azzal, hogy gyakran változik az impulzusok hossza és elmászik a gain?
Akkor viszont elvileg nem jobban kéne működjön magasabb bitrátán...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest