Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Bármelyikbe teszem, ugyanazt írja ki, már próbáltam, meg már írtam is.
A 20 és a 200mA-nél ugyanígy 1es van, viszont 20-nál gyengébbek, 200-nál még gyengébbek a led-ek, 20A-nál pedig 0-át ír a multi, és a led-ek nem is világítanak. Próbáltam a másik porton, a 20A-esen, ott is bárhova kapcsolom, semmi. 
Egyébként jó helyen mérem egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pánik a memóriapiacon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Wuthering Waves
- Xbox Series X|S
- Filmgyűjtés
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A 20 és a 200mA-nél ugyanígy 1es van, viszont 20-nál gyengébbek, 200-nál még gyengébbek a led-ek, 20A-nál pedig 0-át ír a multi, és a led-ek nem is világítanak. Próbáltam a másik porton, a 20A-esen, ott is bárhova kapcsolom, semmi. 
ekkold