- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki ideológiailag jobban képzett nálam, az világosítson már fel egy dologgal kapcsolatban, amivel ma találkoztam először.
Az űrkilövős pálya szélén kóricáltam, és találtam egy ilyen bazi nagy, kerék alakú roncsot. A roncs szélén, ilyen kék, elektromos kisülés cikázott, és oda be kellett rakni egy Arc Powercell-t, ami után, átalakult tüzeskerékké, és szakaszosan tüzet lőtt ki. Na most innen beljebb tudtam jutni, ahol egy másik Arc Powercellt kellett berakni, mire a hátam mögötti részen, kb. 2 percig folyamatosan forgott ez az izé, és nyomta a tüzet orrba-szájba. Előre már nem tudtam menni sehová, csak akkor tudtam kijönni, mikor abbahagyta. Kb. így néz ki, amikor működik:
Akkor a 20 Ft-os kérdés, hogy mi ez az izé, és van itt valami érdemi akármi, és hogy lehet ahhoz hozzájutni, már ha van egyáltalán, és mi a trükkje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor a 20 Ft-os kérdés, hogy mi ez az izé, és van itt valami érdemi akármi, és hogy lehet ahhoz hozzájutni, már ha van egyáltalán, és mi a trükkje?
RazoR