Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS
    őstag

Ha ez alap lesz egy idő után, akkor ez a rendszer így egy óriási tévút ebben a játékban, mert ugye se a loot nem kell nekik, se kihívás nincs a kezdő ellenfelekkel szemben, se kd nincs. Innentől kezdve nincs értelme az egésznek. Ez szimpla trollkodás. Engem eddig konkrétan egyszer sem öltek meg gunfight közben, csak lootolás vagy kimenekülés közben, sőt olyan se nagyon volt, hogy vissza tudtam volna lőni mert már fekszem 2-3 lövés után. A harc amúgy eszméletlen gyenge szerintem ebben a játékban én konkrétan azért se keresem a harcot mert az összes alap fegyó egy hulladék, igaz még nagyon kezdő vagyok de már elékezdtem ráérezni, viszont baromi kevés fegyver van, a quick use rendszer is túl van bonyolítva stb, meg eleve ez a 3rd person nézet kuka. Annyira jó lenne ha fps-ként csinálták volna. (Tudom, hogy van aki nagyon ügyesen tud ilyennekkel is játszani, de én világ életemben fps-es voltam.)
    Ettől függetlenül elvagyok soloban, gyűjtögetem amit kell, az atmoszféra, a pálya designok és a zene nagyon tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák