Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS
    őstag
    válasz VTom üzenetére #1968

Akkor biztos én vagyok még nagyon béna, ill. nagyon el vagyok szokva ettől a 3rd persontól, de nekem valahogy olyan darabos és lassú a combat pedig ugrálok-gurulok összevissza amikor tudok (bár ugyebár a stamina is átkozott kevés így az elején még hiába teszegetem rá a skill pontokat) meg ezek a kis szar többféle célkeresztek se segítenek... utoljára a SW Battlefronttal játszottam ami ilyen 3rd p multi volt, de én még ott is fpsben kezdtem csak rájöttem, hogy én vagyok az egyetlen aki ennyire hülye, hogy erőltetni akarja közben azt a nézetet közben mások simán észrevesznek olyan szöbgől amit én nem is látok :D
    Elvileg 20 fegyver van a játékban, az semmi, főleg, hogy az elején én eddig kb 6-7 db-al találkoztam.
    A fegyverek nekem nem állnak kézre egyáltalán, mindegyikkel van valami bajom, vagy kicsi a tár, vagy keveset sebez, vagy egyenként kell tölteni stb. közelharcra a shotgunon kívül semmit nem tudtam jól használni eddig. Egyedül az anvil-el élvezetes lőni de azzal is csak távolra és nyugisan, amint akció van kuka.
    De mondom magsabb szinten lehet jobb lesz, nem kell itt több száz játék órával rendelkezőknek lehurrogni, de nekem ilyen még nem volt, hogy ennyire nem adta egy fegyver sem egy játék elején.

Új hozzászólás Aktív témák