Új hozzászólás Aktív témák

• válasz ULPIUS üzenetére #1962

Kezdő fegyó hulladék alatt mit értesz? 1-es szinten nyílván egyik se életbiztosítás. De pl ha már minimálisan tudsz upgradelni, akkor bemész egy 3as sticher + 1es ferroval és ha te veszed észre a másikat, akkor simán le tudod rakni. Ez pedig egy full budget semmi történet. Pont az van, hogy rakat alap fegyó elég erős, Sticher 4-re húzva + kipimpelve attachmentekkel vagy most felfedezték a Kettle-t is, elég jól le lehet vele pirítani szinte bárkit. Az a nagyobb para, ha állandóan téged lepnek meg, ott már kell a rutin meg az évek, hogy túl tudd élni és vissza tudj vágni vagy elmenekülni. A kevés fegyvert se értem, szerintem van vagy 15-20 féle fegyó, nyílván nem minden érsz el az elején, de ezzel nincs gond szerintem.
    3rd person helyett lehetne 1st, de hát ez a hajó elment. Nyílván én is utóbbit preferálom, főleg, mert ott nem lehet ingyen infóhoz jutni a kamera tekergetésével, peakelned kell, ha tudni akarod mi a szitu.

Cactus: én azóta becsülöm a Burlettát mióta 1vs3-aztam vele :D Amúgy most renegade-t akarom betesztelni majd, sikerült 2db 4-eset szereznem belőle pvp-ből.

Új hozzászólás Aktív témák