Új hozzászólás Aktív témák

• válasz SoulReaver üzenetére #1957

Ezzel egyetértek.
    Maguk a fejlesztők is beismerték, hogy csak a pve önmagában gyenge a játékban, ezért tették be pvp-t is mellé. Ha kijön only-pve-re megeszi a divison, a helldivers 2 meg a többi hasonszőrű játék. Nagyon nagy szerencséjük volt gyorsan berakott pvp-vel (ami btw a lore-ral is szembe megy, hiszen minek gyilkolná egymást a megmaradt emberiség...) és azzal hogy jelenleg elviszi a játékot a közösség. Szerintem ők sem számítottak ekkora sikerre és lehet nem is tudnak vele mit kezdeni. Deep progression, mint olyan nem létezik az Arc-ban, bemész, nyitogatod ugyanazokat a szekrényeket bizbaszokért, hogy a bencheket felhúzd hármasra, ah az megvan, onnantól mi marad? Kb a pvp és ki is fújt.
    Nekem az mutatja meg, hogy mennyire kevés a játék, hogy milyen lenne a game ha csak pve lenne. Lenne egy város, ami valójában csak egy menü, odakint meg lőnéd a robotokat. Ennyi. Ez kurva hamar unalmassá válna. Nem tudom mikor kezdték el fejleszteni, de 2021-ben jelentették be és ennyit tudtak lerakni az évek alatt. Mondom, a pvp az, ami kb életben tartja ezt jelenleg, a játékosok egymással való interakciója, de ennek is vége lesz, ráadásul amint a streamerek lelépnek a következő nagy címre, szerintem annyi volt az arc-nak, pedig lenne benne potenciál, csak ahhoz gyorsan kéne sok olyan dolgot berakni. Pl nagy pve mapok, akár story-val, co-op mód, kicsit több mélység (és még mindig nem lenne bonyolult), mert pl ez a light/med/heavy ammo arc pen elég gagyi, ebből is látszik, hogy pve-nek indult. Kérdés, hogy mire jutnak adott időn belül.

Új hozzászólás Aktív témák