- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Ti milyen hálózati adaptert vettetek az órához? Nekem a gyorstöltés miatt kellene egy megbízható. Ez szerintetek jó vagy van olcsóbb vagy jobb? Későbbi telefon miatt vennék duplát, egyszerűbb lenne most letudni. Jövőre cserelek majd telefont. Gondolom már azok is usb-c-vel csatlakoznak legalábbis az adapter irányába.
[link] -
MODERÁTOR
Az ötöt amúgy érdemes a hétre cserélni?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Szia. Szerintem nem sokkal tud többet a 7 az 5-höz képest. A topik témaösszefoglalójába(blog) már betettem a Series 7-et, már csak itteni frissítésre vár.
Processzorban nincs újítás, ugyan azt kapta meg S7 névvel mint az S6...Meg stapabíróbb lett az üveg és kicsit nagyobb lett a kijelző.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MODERÁTOR
válasz st3v3np3t3r #654 üzenetére
Akkor marad az öt. Teljesen jó még.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
szerintem ha a 8 vagy 9 hoz majd olyan mértékű változást, akkor talán. Ameddig jó, szerintem feleseges cserélni, lásd. Valakinek most nyekkent meg az S0-ája, 7év után(a másik Apple Watch-os topikban írták)
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
joey04
titán
Ez csak egy mellék topik, van egy 2015 óta működő, 20k+ komenttel rendelkező Apple Watch topik, ott többen vagyunk, hamarabb kaptok választ a kérdésekre, és ha születik valami jó megoldás bármilyen problémára, vagy bármilyen hasznos infó elhangzik, az inkább ott legyen szvsz, ne fusson a 2 topik párhuzamosan. Itt a topik: [link]
-
ittakary
nagyúr
Lehet
Parancsok / Shortcuts alkalmazással
#653MADcat
Én sem cserélem a Series 5-öt
Mivel ilyen csillagpatrik színvilágot nagyon nem szeretnék, nekem a hagyományos Silver kellKÉRDÉS:
Apple Watch TÉRKÉP alkalamazás nektek is ÉJSZAKAI MÓD-ban van nappal is? Tök sötét a térkép éjjel nappal amióta telepítettem a WatchOS 8at[ Szerkesztve ]
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok,
A Apple Watch SE GPS órámon be van állitva 7:30 ébresztés. Ezt az órámon meg tudom változtatni csak 1 alkalomra?
Azt látom, hol lehet, de gondolom ez "mindig"-re szól, nem? -
őstag
válasz sajog159 #664 üzenetére
Szia!
Be tudod állítani, melyik napokon ébresszen, és ki is tudod kapcsolni. Szóval tudsz megadni ébresztést akár egyetlen alkalomra is.
Nekem a számlapon van olyan, hogy jelzés, és arra rábökve jön be az ébresztések menü. Ott be tudok állítani mindent, ami kell.Icewolf || kósza ||
-
sajog159
aktív tag
Szia,
Részben értem. Tudom is feltehetően mire kell, rábökném, h. előjöjjön az ébresztés menü. Van „Új ébresztés” gomb.
Konkrét feladatom, amit nem sikerült beállítanom. Másnap reggel – de csak holnap reggelre – át akartam állítani az ébresztést 6:00-ra. Minden hétfőre át tudtam volna állítani, de csak 1 reggelre valahogy nem. „Szóval tudsz megadni ébresztést akár egyetlen alkalomra is.” Ezt nem láttam, hol/hogy lehet. -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 2 éves S3, lejárt garival, legutóbbi frissítést szerettem volna telepíteni a szokott módon, óra-telefon töltőn 90% felett, wifi elérhetőség a szobában, majd az órán a frissítés 3/4 résznél megállt, 2 órán keresztül állt és utána bedobta a piros felkiáltójelet és hogy apple support... hivatalos apple szervíz instrukcióit követve próbáltuk az újraindítást, hiába, felkiáltójel most nincs hanem 10-12 sec apple logó majd fekete kép.. nem tudja betölteni a rendszert, vigyem be a hivatalos márkaszervizbe.
Márkaszervíz bevizsgálta, kuka az óra, apple tud újat helyette 80K. Első reakciómat nem írnám le.. szervízben külön kiemelték mennyire szép állapotban az óra, de sajnos "van ilyen" hogy a frissítés kinyírja.
Végső elkeseredettségben az lenne a kérdésem, bárkinek bármi ötlet mit lehetne vele kezdeni, hogy ne szekrény alatti támaszték legyen?
-
Bilux
veterán
válasz Don.Corleone #667 üzenetére
Alkatrésznek eladni
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
válasz Don.Corleone #667 üzenetére
Ugyan ez történt nekem is az Series 6-al
[link] [link]
1óra Apple konzultáció után sem javult meg, jövőhéten viszem fel Bp-re az iStyle Mammut-ba.[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #669 üzenetére
B***ki, ne már.. agyamat eldobom, hogy megveszel egy felső-közép kategóriás órát, ami most már arany értékével vetekszik, és jön egy frissítés és egyenlővé teszi egy darab kővel??!! Ez valami vicc?? Ja persze semmi gond, rendelem is az újat 170K-ért, ja nem...
Átolvasva a Te történetedet, nekem itt több dolog is sántít:
- én is beszéltem az apple szervizzel és bár a kolléga abszolút készségesen próbált segíteni, nekem csak a kényszerített újraindítást adta tanácsul - illetve ha ez nem segít, akkor vigyem be egy szervizbe ahol "néhány perc alatt szoftveresen újraindítják"
- ő a szerviz központból csak tanácsot illetve szerviz helyszínt tud adni, ergó ez a távoli újraindítás nekem elég kamu szagú.
- no felhívtam a legközelebbi hivatalos szervizt ami Győrben van és a kolléga azt mondta ők nem tudnak szoftveres újraindítást végezni, ezért tovább küldik svájcba az órát ami 3-4 hét és ennek megfelelő tízezres.. Egy pozitív rész, hogy ahol lakok ott is van egy boltjuk(egy cég, tulaj), ide vittem be és vizsgálták meg, illetve konzultáltak a győriekkel, majd a hivatalos apple szervizesekkel, akik az új készülék vásárlását javasolta. Én is javasoltam egy valamit nekik...Kíváncsi vagyok nagyon mire jutnak vele az iStyle-ban, drukkolok, jelezz mindenképp mi lett végül az órával, de ezek szerint ez a frissítés elég tudatos az apple részéről.
-
smiti
veterán
Nekem szerencsére gond nélkül felment a 8.1 és azóta sincs gond. Ez egy SE.
-
-
válasz balinlin #674 üzenetére
Osztom a véleményeteket. Nem jó ötlet ilyennel játszadozni, barkácsmódszerekkel. Viszont elvileg létezik konverter, de mivel nincs erről nagyon tapasztalat, így nem ajánlott a használata [link]
De ezt inkább ne itt tárgyaljuk ki...[ Szerkesztve ]
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
ma vettem egy Apple watch series 5-ot, Nike edition. Az előző tulaj elfelejtett kijelentkezni belőle és csinált egy factory resetet rajta. Most viszont nem tudom párosítani a telefonnal mert az ő Apple id-jat kéri. Viszont annak ellenére h felajánlotta és nem volt rosszul szituált ember, nem veszi sem a telefont sem pedig üzenetre nem válaszol.
ilyenkor mit tudok tenni az órával ?
elore is köszönöm a választ!
iPhone 16pro max
-
válasz tysonn198810 #676 üzenetére
Szia.
Ilyenkor vársz és reménykedsz benne hogy az eladó jelentkezzen! -
Bilux
veterán
válasz tysonn198810 #676 üzenetére
Vagy feljelentés mert így átvágtak ha nem törli ki az icloudból
-
Tudtommal nem.
De nem kell egyből a legrosszabbra gondolni,ezer és egy oka lehet hogy az eladó miért nem jelentkezett még,én adnék neki egy kis időt.
Egyszer énis jártam így egy watch 1-el pár éve,én el tudtam érni egyböl az eladót,de 1 jó órát elszórakozott vele mire sikerült neki a távoli kijelentkezés.[ Szerkesztve ]
-
tysonn198810
tag
Sikerült! Törölte magát az óráról! Köszönöm azért!
iPhone 16pro max
-
válasz tysonn198810 #681 üzenetére
Hálistennek.
Használd egészséggel. -
Bilux
veterán
Apple watch series 7 billentyűzet nem jön elő csak diktálás. Úgy tudtam kéne lenni billentyűzetnek is
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Ha csak iPad van kéznél akkor mennyire használható az apple watch? iPhone helyett pedig androidot használok.Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
nji
aktív tag
Én az apple watch-ot leginkább az edzés funkciók miatt vettem, mert jobban ösztönöz, mint a kínai órák. Korábban mi bandjaim voltak még az elején a legelső kínai piacos és utána 3-as, aztán amazfit GTS. Volt Apple watch series 1,3 most 7.
Esetleg lenne valaki aki versenyezne velem a "gyűrű" adatok megosztásával? Nekem csak alap szintre van állítva, 250 kcal mozgás, 15 perc edzés, 12 óra állás. Most is versenyzek külföldiekkel, akiket a Redditen találtam. Szerintem ez a verseny még jobban ösztönöz, meg úgy is, hogy nem ismerem a másik embert. Valaki szokott meg ilyet? Mi történik, ha mindketten végig a maximális pontot kapjuk? Akkor mindketten kapunk díjat? Ezt a korábbi modellekkel is lehet csinálni, nem csak a 7-esssel. -
nji
aktív tag
válasz balinlin #689 üzenetére
Szerintem jól értelmezed. Mindenkinek a saját teljesítményét kell tulszarnyalni, tehát így nekem sokkal könnyebb lenne. Hasonló beállításokkal rendelkező embereknek érdemes versenyezni, de nyert már ellenem olyan is, aki sokkal magasabb szinten volt, de 200-300 %-os mozgást és gyakorlatot teljesített. Engem nem zavar, ha veszitek, ez csak egy közös szórakozás. Nézegetem, hogy ki mit sportol és mennyit.
-
nagyúr
Sziasztok!
Újdonsült SE tulajként érdeklődnék, hogy plusz óraszámlapokat honnan lehet szerezni, akár fizetős akár ingyenes megoldásban?
Továbbá az alvásmonitorozás működik/van? A pulzusom figyelte, de érdekelne, hogy az alvási ciklusokat tudja-e nézni? Esetleg ehhez van-e valamilyen ajánlott app?
Kb. mennyi idő míg a töltője feltölt? (samsung tőltőre tudom dugni, a gyárin a telefon van)
Érdemes-e egyáltalán éjjel fenthagyni az órát? Reggel sem rá ébredtem, hanem a telefonraMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gamerthor
csendes újonc
Sziasztok! Apple Watch SE vs. Apple Watch Series 6 között most több helyen is csak 15 ezer Ft különbség van, megéri szerintetek nem az SE-t választani (44 mm-es verziók)?
-
-
dorika87
őstag
Sziasztok. az iGlass Black Friday-t tart, és érdeklődnék, hogy használ-e valaki milánói rozsdamentes acélszíjat? Mik róla a tapasztalatok?
A 70%-os kedvezmény nagyon felkeltette az érdeklődésemet. -
C4mp3r
addikt
válasz Tsebacsi #693 üzenetére
a 6-os sokkal jobb az SE-nel, plusz 15k-t mindenkepp meger. always on display, veroxigen app, ekg app csak hogy a legfontosabb kulonbsegeket emlitsem. tovabba a processzor is egyel ujabb benne, ugyanaz, mint a legujabb 7esben tehat valoszinuleg a tamogatasa is addig fog tartani.
p.s.: alvas monitorozasra az autosleepet javaslom, sok mindent tud es csak egyszer kell megvenni nem elofizeteses
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Tsebacsi #691 üzenetére
Üdv itt is!
3rd party számlapokat nem lehet utólag hozzáadni, csak a gyárikból válogathatsz, viszont azokat kedvedre átszabhatod.
Alvásfigyelést én sosem használtam, azt tudom, hogy van gyári is, de az olvasottak alapján elég butácska, és az AutoSleep nevű appot szokták ajánlani helyette.
Az én 4-esem, illetve anyumé is, ~3 év alatt rengetegszer voltak egész éjjel töltőn. Még működnek. -
ForRedGlory
félisten
Watch 7-re lehet már kapni valamilyen értelmes kijelzővédő üveget?
-
őstag
Az SE kapcsán igazából két dolog, amivel nem vagyok elégedett... Az egyik az üzemidő, és hogy naponta kötelezően tölteni kell, a másik pedig, hogy a gyári töltőjével is eléggé lassan tölt. Ezek miatt egy ideig fejemben volt a gondolat, hogy lecserélem hétre, azt hallottam, hogy történt előrelépés ezeken a területeken.
Aztán egyelőre elengedtem ezt a témát... végülis, naponta 2 óra töltés belefér, csak nincs lehetőségem elfelejteni, mert másnap büntet a cucc...A hajlított kijelző meg egyéb ilyen csicsa nem hoz lázba, tempóra meg az SE is igen fürge.
EKG-t nem tartom túl sokra, ha tényleg szükség van rá, akkor a tizenkét elvezetéseset kell csinálni, pulzust számolni, ritmusosságát megnézni meg elég egy sima óra is.
Véroxigén is ilyen, elég kevés hétköznapi helyzetet tudok elképzelni, amikor tényleg véroxigént akarnék mérni... mondjuk egy durvább Covid fertőzés, egy anaerob edzés, esetleg alvási apnoe lehet ilyen, de nálam szerencsére elég ritkán jön szembe ilyesmi.
AOD-t sem tartom sokra, nekem elég, ha felvillan a számlap, amikor épp kíváncsi vagyok valamire. Telefonon sem használtam sose, pedig S8 már tudta.Persze, mindenkinek más fontos.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest