- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Kis színes off. Várom a csomag érkezését kora reggel óta. Nem jön. Ránézek a futár (nagy multi) cég Google értékeléseire, 1,9 csillag, és rémtörténetek, hiába ültek otthon, nem csengetett be, elhagyták a csomagot, fel sem vették, stb.
Semmi jóra nem számítok, ne legyen igazam.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
-
Semin
senior tag
válasz Hegyirabló #1297 üzenetére
Pontosan. A régi törlésekor készít egy biztonsági mentést, amit felhasználhatsz az új órán. Nyilván opcionális, én pl nem tettem.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ma jön az új óra. Mi a sorrend? Régi teljes törlése, új hozzáadása?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Parson
addikt
Sziasztok, tudom, hogy idióta kérdés, de egy AW-ot lehet 2 iPhone-hoz kötni? Vagy esetleg váltogatni köztük? (Felesleges kérdezni, h miért, erre lenne igény.)
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Ricardo
titán
válasz Hegyirabló #1293 üzenetére
Nem mostanában lesz szerintem döntés az ügyben. -
Hegyirabló
veterán
válasz Ricardo #1292 üzenetére
De jó, hogy megrendeltem tegnap este!!!
-
Ricardo
titán
"A találkozó után az Apple valóban leigazolta a Masimo főorvosát, mire a cég 2020-ban pert indított az Apple-lel szemben 10 különböző Masimo szabadalom megsértése miatt, és azt kérte, hogy tiltsák be a Watch okosórák értékesítését az Egyesült Államokban."
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Gondolom végül valahogy megegyeznek. Érdekes lenne, ha pont otthon nem lehetne Apple Watch-ot értékesíteni. -
Semin
senior tag
válasz Hegyirabló #1290 üzenetére
Nekem a napi töltést a használat mértéke okozta, pl ha este 55%-on volt, már nem akartam nekifutni a 2. napnak. Így majdnem minden nap töltőn volt.
Nem az óra kímélése volt a cél, csupán így bírta ki az egész napot. Úgy néz ki az akku így szereti.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Hát nekem nincs ilyen jó állapotban az akku. De az is igaz, hogy én szinte sosem töltöttem napi szinten, csak akkor raktam rá, amikor végét járta. Próbáltam kihozni belőle a maximum üzemidőt. Sajnos néha előfordult, még ha nem is sokszor, tíznél kevesebb alkalom, hogy nem értem el a töltőig vele, és kikapcsolt.
-
Semin
senior tag
válasz Hegyirabló #1288 üzenetére
Én most ajándékoztam el az S3-am családon belül. 5 éves volt decemberben. 89%-on volt az akkuja, bár én minden nap töltöttem már a kezdetektől fogva.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Rendben, köszi. Most négyes van, kábé most négy éves. Nagyjából úgy töltöttem, ahogy Te írtad, 81% az akkuja, nagy spórolással három napot még mindig kibír.
-
Semin
senior tag
válasz Hegyirabló #1286 üzenetére
..."Félek az órát 20 Wattossal tölteni"...
Nem kell, erre találták ki. Ne aggodalmaskodj használd, mert az óra van érted és nem fordítva.Lehetőleg egész éjszakára ne hagyd töltőn, ne merítsd 0-ra, és akkor mindent megtettél. Én ezt a két alapszabályt tartottam be mindig, és bevált.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Megrendeltem órát. Látom, hogy már ehhez sem adnak töltőfejet. Félek az órát 20 Wattossal tölteni, de az 5 Wattosba USB-C-t meg nem lehet bedugni. Vagy ne féljek? Vagy legyen 5 Wattos, és USB-A - USB-C átalakító?
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, új vagyok még Hogy lehet rávenni az órát, hogy folyamatosan mérje a pulzusomat?
-
zso79
őstag
Tapasztalt már olyat valaki, hogy screen protectort feltéve nem akar működni a kijelző közepe? Konkrétan nem lehet beírni a passcode-ot sem, mert ugyan érzékeli az érintést, nagyobb a megnyomott szám, de nem regisztrálja a középső oszlopból egyiket sem, csak századik nyomásra. Ugyanez a szitu az alkalmazásoknál, középen nem indít csak nagyobb lesz a bogyó, ha kihúzom valamelyik szélre meg indul azonnal. Spigen proflex ez fit a cucc. Kettő volt a csomagban, mindkettővel ugyanez a szitu. Csak defekteset sikerült kifognom, vagy ez a típus inkább felejtős? Vagy van rá valami fix?
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
-
merqree
őstag
válasz Hegyirabló #1278 üzenetére
Én is hezitáltam, de nem a 3 év miatt.
Aztán elvetettem, mert gyakorlatilag nem láttam értelmét, mivel mindig egymás mellett van a telefon és az óra. -
Hegyirabló
veterán
válasz merqree #1277 üzenetére
Köszi!
Azért gondolkodtam Cellularban, mert arra három év jótállás van, az ára miatt. Igazából nem lenne szükségem rá. Persze ettől még megvehetem, legfeljebb nem használom SIM-el.
-
merqree
őstag
válasz Hegyirabló #1276 üzenetére
Szia,
MultiSIM kell hozzá, okosórához való. A Telekomnál biztos így van.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Cellular óra csak multiSIM-el működik, vagy simán regisztrálom rá az eSIM-emet, és kész?
Köszi!
-
Peat76
őstag
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
pamesz
tag
válasz kakuk.tamas #1273 üzenetére
Nekem a második sem vált be. Nem is üveg, vastag műanyag. Nagyon rosszul érzékelt a kijelző, buborékos is lett, pedig dobozból kivéve aktiválás előtt rátettem. Aztán csak pislogtam, hogy nemár hogy egy apple watch ekkora szar legyen. Aztán feltettem a másodikat, az is bubis lett, ugyanúgy fos volt az érzékelés. Az első spigen link, a fólia az nagyon jó. De ugyanazt tudja az alis 100ft-os. Nekem most alis van fent. Vettem egy marékkal olcsóbban mint spigent. Tökéletesen érzékel, karcoktól véd. Viszont könnyen sérül ha odacsapod valaminek. De mivel olcsó, tudod azonnal cserélni, ha zavar.
-
kakuk.tamas
addikt
A második Spigen nekem bejött. Csak ahogy írják is, ha ilyet raksz fel, tokot már nem fogsz tudni.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Peat76
őstag
válasz Stark95 #1269 üzenetére
Én az órán állítottam.....Nekem már jó....
A beállítások, értesítsek alatt a "Teljes értesítés megjelenítése koppintással" ha kikapcsolom akkor jó!
Más....
Ezt az Újévi kihívásos jelvény osztogatós dolgot hol tudom megnézni...????
[link][ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Csereérett az órám. A kérdésem az, hogy esélytelen, hogy 8-ast, sportpánttal, az apple.hu-n kívül meg lehessen venni valamelyik hivatalos viszonteladónál (iStyle, iCente, eMAG, Media Markt)? Az apple.hu elég lassú, jó lenne minél hamarabb hozzájutni.
Köszi!
-
bigrob
őstag
-
kakuk.tamas
addikt
Semmi "hátránya" nincs az US verziónak az EU-shoz képest. Annyi, hogy itthon ugye csak az egy éves Apple garid lesz.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Peat76
őstag
válasz Stark95 #1263 üzenetére
Nekem pont a Messenger csinálja, hogy eddig jelzett és olvastam is az órán az üzenetet, most csak jelez, nem tudom ránézésre olvasni..nem értem mi változott? Szerintem a Viber-em is most ugyanez..
-
Stark95
tag
Viber üzenet esetén nektek is csak egy jelzés jön az órára? Bele olvasni nem lehet? mint mondjuk messengeren.
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Ismerős megy ki Amcsiba, gondolkozom, hogy hozatok vele egy AW8-at, sima gps-es, érhet bármi hátrány emiatt?
Egyik haverom azt mondta, hogy lehet limitálva van valami az amcsi piacra szánt daraboknál ha EU-ban használják, ami szerintem hülyeség, de a biztonság kedvéért rákérdeznék.Köszi!
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Peat76
őstag
válasz Skynet258 #1259 üzenetére
Elméletileg holnap megjön a tok, teszek fel képeket...
Olyat szerettem volna, ami vékony, könnyű és erős...Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
Kérdés
Használ valaki hasonló tokot, esetleg Pitaka-t?
[link]
Ezt néztem... árban egész baráti..Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Meg lehet változtatni valahogy, hogy a számlap ugyanaz maradjon bekapcsolt alvás módban is, mint amilyen nappal?
Mert az szuper, hogy alváskor kikapcsol az óra kijelzője, de jó lenne, ha nem a gyári lenne akkor a számlap. -
hun2005
tag
Sziasztok! Offline zenehallgatás topic:
Apple Music / Spotify / Tidal előfizetéssel működik a dolog, DE ha nekem YouTube Premium előfizetésem van, tehát csak a YouTube Music-ot használom zenehallgatásra, akkor az offline módról iPhone nélkül le kell mondanom.
Van esetleg valami másik mód arra, hogy telefon nélkül, offline tudjak zenét hallgatni?Köszi!
-
gzbotii
nagyúr
Jól értem ezen cikk alapján - az óra nem fog folyamatosan Wi-Fi -re csatlakozni, csak akkor, ha nincs az iPhone közelében?
https://support.apple.com/en-us/HT204562When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz bb.bocs #1248 üzenetére
Ilyenkor nem az van, hogy a hangszóró megtelik porral, hétköznapi felhasználás mellett, teljesen normális dolog. Amikor meg vizet ér, akkor azt feloldja, kvázi sarat képez, ami hajlamos letapadni a hangszóró rácsokban, itt-ott és ez befolyásolja a hangminőséget/hangerőt.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
bb.bocs
őstag
válasz kakuk.tamas #1249 üzenetére
pancs után néha rányomok a tisztításra viszont most úgy néz ki pár hang lejátszása után jó lett a történet. Arról esetleg van infód hogy 1 hangszóró van e oldalt vagy 2 . ez már csak mint érdekesség.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz bb.bocs #1248 üzenetére
Beszoktad kapcsolni pancs közben az úszást? Tudja az óra saját maga tisztítani a hangszóróját, ha aktív a profil.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. fürdénél is használom az órát. azt tapasztalom mintha kicsit olyan gagyibb lenne a hangja,nem az a tiszta hang jön ki belőle. hogyha jól rémlik hiába szárad ki ,akkor is. lehetséges hogy fertötlenitös kézmosás esetleg hatással van rá? vagy csak beképzelem?
-
Ricardo
titán
Még van mit reszelni az új funkción.
TÖBB TUCAT APPLE KÜTYÜ KÜLDÖTT TÉVES VÉSZJELZÉST EGY ÜDÜLŐVÁROSBÓL
Mindemellett tartom, hogy ha ezt rendbe tudják szedni, ne lengyen ennyi fals riasztás, ez egy nagyon hasznos funkció lesz.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz kakuk.tamas #1244 üzenetére
Nemrég vettem 7-est, előtte Huawei órán volt, úgyhogy nekem új ez
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Stark95
tag
Üdv. mindenkinek!
Ha használt órát vesz valaki, mire figyeljen leginkább, gondolok itt arra, hogy mit kell tenni az eladónak, hogy gyári alap állapotban kapjam meg?
Feltételezem az eladó tudni fogja, de én nem nagyon, ezért kérdezek, egy szinte új 8-as szériáról van szó.
Tudtommal a 7-es széria pont olyan mint a 8-as, hogy tudom megnézni, hogy biztos 8-as?
Kell stimmelni valamilyen széria számnak, vagy valaminek valamivel?
Sajnos elég sok a szélhámos, nem szeretnék pórul járni.
Elnézést a láma kérdésekért, de nem volt még almás órám. -
joey04
titán
válasz Jakob.rabbi #1235 üzenetére
nem a gyártóké. nem véletlen volt régen elérhető (hivatalosan) csak a fejlesztőknek a béta. aztán csak később lett publikus is. amúgy én nem tettem szóvá, nem mondom, hogy ne bétázzon aki akar. azt mondtam, hogy a bétázás általi hibakeresés, visszajelztés nem a mezei user feladata. és ez márpedig így van. ha valaki akar, akkor bétázzon. ahogy említették is, elég hiba marad manapság minden rendszerben, elég azzal szívnia a mezei usernek. viszont a példa is jól mutatja, hogy mi a hátránya a publikus bétának. aki ennyire nincs tisztában alapvető dolgokkal (minden eszközön béta profil kell, ha visszamenne akkor bukja a bétás mentést, stb stb) amik napi szinten jönnek elő kérdésként, rácsodálkozásként. kedvencem, amikor a hülyék a második, harmadik béta kiadás problémái miatt ekézik, meg szarozzák a rendszert, és soha többet ios, és plafonon vannak az idegtől.
-
g@bo
nagyúr
Mert megoldottam a problémát, további vitára és okoskodókra nincs igényem.
aki amúgy az órát aktiválja, a bètàról visszalépve a legutolsó frissítéséhez, pc-n mentse a telefont, rakja fel az előző végleges verziót, párosítsa ès frissítse az órát, majd törölje a telefonon párosítást…. Utána rakja vissza a telefonra a bètàt (mert a mentès csak arra tölthető vissza) ès a pc-ről (iTunes) a mentést, ès törölje a béta tesztelői profilt. Ezutàn ismét pàrositsa (a már frissített és üzemelő) az órát a telefonnal (bètàval), és a következő frissítèsnèl felejtse el azt.
ennyi lett volna a korábbi kérdésemre a válasz.[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz Jakob.rabbi #1235 üzenetére
Abból indult az egész, hogy nem működik a watch párosítás mert bétán van, innentől mondhatsz nekem bármit...
Én is menekülök a topikból mert aki feltette a kérdést már rég felvette a nyúlcipőt.
További jó bétázást és javítsd csak nekem a stabilt!
Köszönjük!Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Jakob.rabbi
tag
Állított ilyet valaki? Ez egy lehetőség, ami által részt vehetsz a fejlesztésben. Sokan élnek ezzel a lehetőséggel és szívesen segítenek a fejlesztőknek. Ha valaki nem így gondolja az a szíve joga, de ezt szóvá tenni ostobaság.
Amióta fejlesztenek szoftvert, hardvert, firmware-t azóta létezik a béta tesztelés. Hogy kinek a dolga? Nevetséges erre azt mondani, hogy a gyártóké, mert ez egyáltalán nem igaz.[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz kakuk.tamas #1232 üzenetére
Én pontosan ezért engedtem el a pixel vonalat.
-
kakuk.tamas
addikt
A mai világban állandóan beta tesztelsz, ha valamilyen kütyüt veszel/használsz. PC-n a tudtod nélkül betázol, mert olyan hibák kerülnek ki a véglegesbe is, amit csak akkor javítanak, ha már ezer ember sír.
Mobiloknál ez meg főleg igaz, ha állandóan a legfrissebb, még meleg csúcsmodellt veszed. Rákényszerűlsz, csak nem veszed tudomásul. Mi pedig szeretjük keresni a hibákat, és hozzátenni a rendszerhez. Ez ennyi lenne.
-
Semin
senior tag
válasz kakuk.tamas #1228 üzenetére
..."Ha senki se bétázna, volna jópár idegesítő hiba a rendszerben, aminek nem örülnél"..
Ez nem a user dolga, oldja meg az Apple. Nem azért veszek drága eszközöket, hogy még bétateszteljem is. De amíg opcionális, addig nincsen semmi baj.
Mindenki maga választja a hobbiját. -
joey04
titán
válasz kakuk.tamas #1228 üzenetére
alapvetően ez nem a végfelhasználók dolga.
-
kakuk.tamas
addikt
Ha senki se bétázna, volna jópár idegesítő hiba a rendszerben, aminek nem örülnél, amikor frissítesz. Nem gondolod? Csak nekem volt eddig 12 feedbackem, volt olyan is, amire reagált az Apple, írtak vissza, javították.
De akkor senki se bétázzon, legyen egy bughalmaz a rendszer.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bigrob
őstag
válasz Jakob.rabbi #1226 üzenetére
Alapból semmi értelmét nem látom a bétázásnak iosen...
-
g@bo
nagyúr
válasz kakuk.tamas #1224 üzenetére
Legalább tudjuk, h bèta mellett gond lehet az új óra aktiválása.
-
kakuk.tamas
addikt
Én mondtam, hogy ez lesz a vége. Az órát is frissítheted bétára, stabil az is, nem lesz vele gond. (Én is bétázok minden eszközön)
-
g@bo
nagyúr
visszaraktam a telefonra (16.3 beta-ról) a 16.2 (nem bétát) [link] egyből megy az óra frissítése, is, de a biztonsági mentés így (mini 12) ugrott, mert nem hajlandó a régebbi fw mellé az újabb dátumú mentést feltenni... igaz, volt egy december 16. napján kelt, igy 2 hét difi lesz...vagy az óra beállítása (iWatch os 9.2) után vissza 16.3 béta (a gépre rakott iTunes mentéssel) aztán lesz valami.
no, tkensz.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz Jakob.rabbi #1220 üzenetére
Videozzak, vagy a magyart nem érted? Nem csatlakozik, kézzel, kóddal se, majd internet hiányára hivatkozva mèg a kezdeti lépéseket is törli. Mi nem érthető?
-
balinlin
senior tag
válasz kakuk.tamas #1211 üzenetére
simán tudtam párosítani nem bétás órát béta iOS-t futtató telefonnal
Feissíteni frissített, de a legfrissebb stabilra
egyszer volt, hogy több nekifutás után sikeredett a párosítás (és akkor nem is bétáztam), görcs restart segített előbb utóbb[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz kakuk.tamas #1215 üzenetére
Akkor ki kell vàrni míg a 16.3 publikus béta sima 16.3 lesz, és frissíteni.Kira.
-
kakuk.tamas
addikt
Bétáról stabilra csak pc-vel lehet rollback-elni.
De minden adatod elveszik, és az iCloud mentés se játszik.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz kakuk.tamas #1213 üzenetére
Már levettem a béta profilt a telefonról, most vissza kellene tennem (roll back) egy simát, de mèg bajlódom. Lehet pc kell hozza?
A telefont nem engedi frissíteni, az elején elakad..
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Az Apple beta oldaláról leszeded a watch beta profilt, és megpróbálod frissíteni az órát.
Ha ez sikerült, törölheted a profilt, de akkor a telefon beta profilját is töröld.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz kakuk.tamas #1211 üzenetére
Uhh, megoldás? Az óra addig nem aktív amíg össze nem fütyült a telefonnal, így a szitu, matt.
-
kakuk.tamas
addikt
-
bigrob
őstag
Még mindig dinnyézek, hogy 45mm AW vagy a 49mm Ultra...
Az akksi miatt húzok az ultra felé, hülyeség?
Valahol Pesten fel lehet próbálni?Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
nji
aktív tag
Sziasztok!
Apple watch 7 akkuja jelenleg 90 %-os. Éjjel nappal használom, esti netezés közben töltöm. Megjelenéskor vettem. Ez így korrekt ennyi idő alatt vagy lehetne jobban kímélni? Kb egy évem van még a 80 %-ig és akkor jelez, hogy cserélni kell az akkut? Van hivatalos szerviz, ahol úgy cserélik, hogy vízálló marad? Mert ahol én néztem, ott azt írták, hogy nem lesz vízálló. Ebben az esetben inkább majd eladom. Lehet egyszerre kettő órát telepíteni sajátként a telefonra? Mert akkor cserélgetem amíg el nem adom. Az ultra gondolom nőknek nem való, mert olyan nagy. Vett már valaki? Most "csak" 400 ezer az emagon. Esetleg ezt is be lehet szerezni szürke importból? 800 USD-ert simán megvenném, de így magyar áron elég húzós.[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Egy 5-ös óránál a 88 %-os akumlátor teljesítmény mennyire gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest